Блог > Новини

Свято краси в училищі 2017

red / Окт.31.2017. / / Нет комментариев

Говорять, що краса врятує світ. І це, дійсно так. Головне — навчитись помічати її навколо себе і щиро нею захоплюватись.

Так, 26 жовтня 2017 року,  в стінах ПТУ №14 смт.Вороновиця проходив традиційний конкурс краси «Міс училище – 2017», в якому взяли участь учениці закладу,  які прибули на навчання для здобуття сучасних робітничих професій з різних куточків Вінниччини.

Завдяки старанням організаторів свята, а саме художньому керівнику училища Савчук Світлані Степанівній, класним керівникам, майстрам груп, учасникам художньої самодіяльності та й самим учасницям конкурсу,  свято краси вийшло на славу.

Молоді дівчата зачаровували своєю природною вродою, вмінням триматись на сцені та творчими талантами не тільки справедливе і непідкупне журі, але й усіх присутніх в залі. Гарно сплановані конкурси дали можливість кожній учасниці гідно себе представити. А художні номери артистів училища колоритно доповнювали загальну картину свята.

Відповідно до оцінок журі та глядацьких симпатій, всі учасниці цього захоплюючого конкурсу  були відзначені особливими титулами:

  • «Міс Училище-2017» — Анастасія Олійник (учениця групи №8 по професії «Швачка, оператор швацького устаткування»);
  • «Міс Чарівність» — Тамара Лиса (учениця групи №10 по професії «Кухар; кондитер»);
  • «Міс Привабливість» — Тетяна Тарануха (учениця групи №10 по професії «Кухар; кондитер»);
  • «Міс Грація» — Анна Короленко (учениця групи №10 по професії «Кухар; кондитер»);
  • «Міс Ніжність» — Олеся Швець (учениця групи №8 по професії «Швачка, оператор швацького устаткування»).

Вітаємо всіх учасниць конкурсу. Бажаємо і надалі залишатись такими ж гарними і милими, творчими і завжди прагнути до перемог!

Оставить комментарий