Блог > Новини

Родинне свято у «Камінній залі»

red / Дек.20.2021. / / Нет комментариев
Напередодні зимових свят всі починають готувати 🎁🎁🎁подарунки, мріяти. Кожен чекає чогось особливого для себе. Винятком не стають і діти, які залишилися за волею долі без батьківських тепла і опіки! Вони так само, та напевно ще сильніше, чекають на чарівну казку і в кожного є своє заповітне бажання!🎁🎁🎁
Тому, саме сьогодні в День Святого Миколая Чудотворця, для дітей — сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які навчаються в нашому училищі, у «Камінній залі», було проведено родинне свято. Цим заходом ми намагалися донести усе ❤❤❤тепло, доброту та щирість дітям, які саме цього потребують.
Свято відбулося за підтримки спонсорів, а саме: Голови Вінницької обласної організації ВО «Свобода» — Олексія Фурмана (компанія «Козак+» ) та місцевого підприємця — Олександра Слободянюка (ФСГ «Сонечко»). Також, щира подяка працівникам культури Комарівського СК та Гуменського БК за чудову атмосферу свята. Щиро дякуємо за допомогу, адже саме завдяки вашій підтримці, доброті й милосердю ви змогли подарувати дітям незабутнє свято Миколая, підтримали їхню віру в добро та казку.
Нехай добро, дароване вами дітям, повертається сторицею!❤

Оставить комментарий