Блог > Новини

Про проведення педагогічних читань в ПТУ № 14

red / Мар.27.2018. / / Нет комментариев

На виконання плану роботи закладу, плану методичної роботи на 2017/2018 н.р. та з метою організації роботи на сучасному рівні серед педагогічних працівників, орієнтованої на підвищення рівня психолого-педагогічної, загальнокультурної, фахової та методичної підготовки, 5 січня та 11 січня 2018 року в училищі в два етапи проходили традиційні педагогічні читання на тему: «Розвиток професійної та життєвої компетентностей: стратегія, технології, перспективи».
Педагогічні читання проходили у формі круглого столу за участі директора училища Нагорного В.М., заступника з навчально-виробничої роботи Рузяк Н.К., заступника з навчально-виховної роботи Поліщука Т.В., методиста училища Н.І.Колибняк, старшого майстра Мельничук Т.В. та усіх педагогічних працівників ПТУ № 14. До виступів та їх обговорення були залучені педагоги, які готуються до чергової професійної атестації в 2018 році, а також всі бажаючі серед присутніх.
Програма педагогічних читань:
1. Доповідь методиста училища Колибняк Н.І.
2. Виступи:
— Застосування компетентнісного підходу до викладання спецдисциплін по професії «Кухар; кондитер» — Стягайло С.П. (викладач спецдисциплін).
— Формування професійних та життєвих компетенцій учнів ПТНЗ шляхом використання технології групового навчання — Комар С.Г. (викладач спецдисциплін).
— Аспекти формування елементів національної свідомості та патріотизму в учнів училища — Савчук С.С. (керівник гуртка).
— Розвиток особистісної активності учнів на уроках виробничого навчання, на основі компетентнісного підходу — Марченко В.В. (майстер в/н).
— Підвищення професійної компетентності майбутніх швачок шляхом використання сучасних виробничих технологій навчання — Скрипник Л.П. (викладач спецдисциплін).
— Формування професійної компетенції учнів на уроках виробничого навчання — Магуран О.П. (майстер в/н).
— Форми співпраці та взаємодії при розвитку особистісних здібностей учнів на основі компетентнісного підходу в роботі вихователя гуртожитку — Ільницька І.П. (вихователь в гуртожитку № 2).
— Формування соціальної компетентності особистості – важлива передумова успішності соціалізації — Ситник Л.А. (вихователь в гуртожитку № 1).
— Формування професійних компетентностей учнів шляхом використання ІКТ — Кулижзький А.В. (викладач спецдисциплін).
3. Діагностування – Колибняк Н.І. (методист училища).
Гостями заходу став щедрівельний колектив викладачів Вороновицької школи мистецтв, які щиро та весело привітали педагогічний колектив теплими словами та гарними щедрівками.

Оставить комментарий