Блог > Новини

Ніхто не забутий, ніщо не забуто!

red / Мар.18.2019. / / Нет комментариев

13 березня 2019 року,  в стінах професійно-технічного училища № 14 смт Вороновиця, пройшов  патріотичний  вечір-пам’яті, присвячений 75-й річниці визволення від фашистсько-німецьких загарбників під час другої  світової війни селища Вороновиця, та сіл колишнього Вороновицького району — Степанівка, Побережне, Кордишівка, Марківка, Калнишівка, Гуменне та  Михайлівка.

Захід був організований працівниками Вороновицької бібліотеки та головою ради ветеранів Вороновицької ОТГ. На вечорі-пам’яті були присутні голова Вороновицької ОТГ Ковінько Олександр Геннадійович, ветеран війни Микитюк Андрій Мартинович з дочкою, родичі учасників війни, військовослужбовці місцевої військової частини, місцева поетеса Брендак Людмила Євстратіївна, жителі Вороновицької громади, учнівський та педагогічний колективи Професійно-технічного училища № 14.

Гості мали змогу ознайомитись з тематичною виставкою, а також почути історії, написані з уст очевидців, яких вже не має в живих, про ті страшні подій. Так, дуже цікавими були розповіді  бібліотекарів із сіл Комарів, Гуменне, Степанівка.

В дарунок гостям прозвучали пісенні твори у виконані  художнього керівника Будинку культури селища Вороновиця Нікітенко І. та завідувача клубом в селі Комарів Мальованого О.

Захід був пройнятий глибокою шаною, вдячністю до наших ветеранів та великим бажанням жити всім у мирі.

Оставить комментарий