Блог > Новини

«Малювати можна не тільки для галерей, але і для душі…»

red / Ноя.1.2023. / / Нет комментариев
«Малювати можна не тільки для галерей, але і для душі…»
????В жовтні місяці відзначається Міжнародний (25.10) та Всеукраїнський (8.10) День художника. Це свято не лише професіоналів, а й любителів живопису. Образотворче мистецтво є однією з найдосконаліших форм діяльності, оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ людини, звучать кольори глибоких почуттів.
????Аби долучати усіх до спілкування з прекрасним, в приміщенні бібліотеки училища, протягом жовтня, діяла виставка художніх робіт під назвою: «Художники сьогодення серед нас». На виставці експонувалися творчі досягнення наши учнів, випускників, педагогів і не байдужих до мистецтва жителів Вороновиці: Софії Таранової, Дмитра Обухова, Діани Скоропадської, Ганни Соболь, Діани Беккер, Оксани Боднар, Владислави Мазур, Петра Олексійовича Ковальчука, Дмитра Антоновича Найко.
????‍???? Художник — дивовижна людина. Мало того, що він бачить світ особливими очима, так ще і готовий залишити йому багату спадщину! І нехай кожен із наших учасників не має великого визнання, але ми щиро бажаємо їм гарних успіхів у творчих починаннях! Пишіть краще і більше!????‍????

Оставить комментарий