Блог > Новини

Круглий стіл з дегустацією на тему: «Використання продуктів бджільництва для зміцнення імунітету людини в боротьбі зі збудниками різних хвороб»

red / Дек.14.2021. / / Нет комментариев
В ПТУ № 14 смт Вороновиця, в рамках проведення всеукраїнського тижня ПТО, було проведено ряд заходів, Особливо відзначились педагоги та здобувачі освіти НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНОГО ЦЕНТРУ з підготовки кваліфікованих робітників за професією «БДЖОЛЯР», які підготували ряд цікавих заходів.
Змістовним та корисним був інформаційно-пізнавальний круглий стіл з дегустацією на тему: «Використання продуктів бджільництва для зміцнення імунітету людини в боротьбі зі збудниками різних хвороб», організований педагогами Козак В.П., Гуменюк Л.В., Ковальчуком П.О. та Жовніренком Ю.А.
Було представлено локації з різними видами меду та продуктами бджільництва, а саме:
Локація №1:
— Дегустаційний стіл з різними видами меду, кремований мед, пилок, перга з сотів, мед з пилком, медові цукерки, паста Амосова, питний мед, чай з медоносних трав та коровай на медовій основі.
Локація №2:
— Настоянки: великої воскової молі, прополісу, бджолиного підмору;
Локація №3:
— Вітамінні суміші: мед з різними видами горіхів, сухофруктами, насінням соняху та гарбуза.
Локація №4:
— Воскові свічки та фігурки, виготовлені власноруч.
Захід пройшов у теплій, комфортній, невимушеній атмосфері, метою якого стала демонстрація можливостей професії «Бджоляр», популяризації серед молоді професійно-технічної освіти, її важливості для економіки України та повсякденного життя.

Оставить комментарий