Блог > Новини

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

red / Сен.1.2022. / / Нет комментариев
🇺🇦З ДНЕМ ЗНАНЬ!🇺🇦
Шановні учні!
День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними новими цікавими знайомствами й пробудженням спраги до знань.
Новий 2022 — 2023 навчальний рік розпочинається в умовах війни, у часи, коли Україна гордо чинить супротив одній з найпотужніших армій світу. Півроку тому з повномасштабним вторгненням російської армії розпочався новий етап російсько-української визвольної війни, яка триває з 2014 року. Вже півроку Україна живе в умовах найжорстокішої війни, яка була розв’язана країною-агресором. Для нашої країни вона стала народною війною за незалежність і суверенітет, за цивілізаційний вибір і приналежність до європейської цивілізації. Кожного дня ми платимо занадто високу ціну за свою свободу і незалежність – життя наших Захисників і Захисниць, життя дітей, зруйновані долі, міста і села.
Запорука нашого майбутнього – ваш захист і освіта, шановні наші учні. Бо саме якісна освіта може укріпити ваше відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни. Тому, незважаючи на війну, ви — наші здобувачі освіти, повинні вчитися. За час війни всі ви отримали різний досвід і зараз знаходитись в різних умовах. Враховуючи все це, освітній процес в нашому навчальному закладі з 1 вересня 2022 року організовано та проводиться за змішаною формою.
Отож, усім колегам, здобувачам освіти і батькам зичемо внутрішньої сили, стійкості, мудрості і взаєморозуміння!
Бережіть себе.💙💛
Слава Україні і нашим Героям-Захисникам!🇺🇦🇺🇦
 

Оставить комментарий