Блог > Новини

Зустріч з військовими до дня Збройних Сил України

red / Дек.5.2017. / / Нет комментариев

29 листопада 2017 року, напередодні святкування дня ЗСУ, в актовій залі  професійно-технічного училища № 14 смт.Вороновиця,  відбувся патріотичний   захід — зустріч  за участі військовослужбовців однієї з в/ч Вінницького гарнізону, безпосередніх учасників  АТО,  з учнівським та педагогічним колективами училища, який організувала вихователь Ситник Людмила Адольфівна.

Серед запрошених гостей були присутні: командир в/ч  А1660 полковник Коротков О.В.,  начальник медичної служби частини, капітан медичної служби,  зам. командира частини з фізичної підготовки та мати командира частини Короткова Галина Михайлівна.

Зустріч пройшла у вигляді бесіди, яка була доповнена спогадами військових про участь в зоні АТО, відеофільмами, слайдами, відеороликами про сучасні досягнення ЗСУ. А також наглядно гості представили сучасну амуніцію українських воїнів, їх медичне забезпечення.

Весь захід був пройнятий глибокою повагою та вдячністю  до запрошених гостей, які проходять через горнило брутальної війни і які виконують з високою честю свій військовий обов’язок, рятуючи українську землю від лютого ворогу.

Оставить комментарий