Блог > Новини

Заняття по ознайомленню із курсом програми «Компанія»

red / Сен.19.2023. / / Нет комментариев
19.09.2023 року, в ПТУ №14 смт Вороновиця, майстер в/н Володимир ШАПОШНІК провів перше заняття для учнів всіх навчальних груп по ознайомленню із курсом програми «Компанія» від Junior Achievement Ukraine
ГО “Junior Achievement Ukraine”– неприбуткова громадська організація, член всесвітньої мережі JA Worldwide, яка пропонує навчальні програми з підприємництва та фінансової грамотності для молоді. Головна мета Junior Achievement Ukraine — підготовка української молоді до ринку праці через поширення навичок підприємництва та фінансової грамотності.
Навчаючись у програмі “Компанія”, учні матимуть можливість заснувати свою власну міні-компанію і будуть вчитися управляти нею протягом року за допомогою вчителя та ментора.
Під час її проходження учні отримають досвід заснування власного підприємства, написання бізнес-плану, виробництва і маркетингу товарів або послуг, а також фінансового обліку та звітності.
Важливою частиною участі у програмі “Компанія” є здача іспиту на отримання сертифікату підприємницьких компетентностей (ESP).
ESP — це міжнародний сертифікат, який засвідчує, що учні мали реальний досвід підприємницької діяльності та отримали необхідні знання, навички та компетенції для відкриття бізнесу або успішного працевлаштування. Успішна участь у ESP підвищує шанси учнів на вступ до обраних ними університетів, а також на досягнення їхніх професійних цілей.
Захід пройшов жваво і конструктивно. Є велика надія, що отримана інформація змотивує наших учнів на цікаву і плідну роботу.

Оставить комментарий