Блог > Новини

День туризму в професійно-технічному училищі № 14

red / Сен.21.2018. / / Нет комментариев

Вже вкотре, щороку, на початку вересня, традиційно в усьому світі відзначається Міжнародний День туризму. Тому, така популярна традиція вже який рік прижилась і в професійно-технічному училищі № 14 смт.Вороновиця.

Так, 20 вересня 2018 року,  учні училища разом зі своїми наставниками взяли активну участь у святі здоров’я та змістовного відпочинку. Напередодні учні готували відповідний туристичний реквізит, презентації команд та інш. В день свята організованою колоною в супроводі дорослих вирушили у похід до лісу. По приходу до місця розташування кожна група облаштувала своє містечко. Далі розпочалось найцікавіше: туристичні конкурси, спортивні змагання, естафети, вікторини, в яких взяли участь команди зі всіх груп. За підсумками набраних балів перше місце серед юнаків зайняла команда групи № 4, а серед дівчат – команда групи № 10.

Всі були в захваті та мали гарний бойовий настрій. А на завершенні свята  всі втомлені та щасливі смакували  смачну рибну юшку та походну кашу. Таке свято нікого не залишило байдужим.

Оставить комментарий