Блог > Новини

День Героїв України

red / Май.24.2024. / / Нет комментариев
💙💛День Героїв України.💙💛
Особливим став цей день після повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну. Герої — Українці, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави!
Для того, щоб засвідчити свою повагу всім, хто захищає спокій наших домівок – нашим Героям, в училищі відбувся благодійний концерт. Завітали на наш захід учасники бойових дій: Гнатенко Роман та Ткаченко Марічка – колишні випускники училища, яким ми безмежно вдячні за їх героїзм за самовідданість. В заході взяли участь активні учасники художньої самодіяльності училища: Дар’я Любчик, Вікторія Колєснік, Олег Митрушенко, Олександр Мальований. Долучилися, також до заходу Віталій Волощук, Геннадій Блідченко, Тетяна Сорокіна, Мілена Грамушняк, хореографічний колектив «Крок до зірок», дитячої школи мистецтв Вороновицької селищної ради, під керівництвом Анастасії Коваль та вокальний ансамбль «Два кольори» Комарівського сільського клубу, керівник Геннадій Блідченко.
Бажаючи донатили на допомогу ЗСУ, за що отримували смаколики, які приготували педагоги та учні училища.
Під час концерту вдалося зібрати 8003 гривні, що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти будуть обов’язково витрачені на потреби наших Захисників.
💙💛 Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України!💙💛
🇺🇦 Лише разом і лише до нашої Перемоги!🇺🇦

Оставить комментарий