Блог > Новини

Дофамін добра

red / Май.31.2024. / / Нет комментариев
Дофамін добра
30 травня 2024 року Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів провів щорічну благодійну акцію «Подаруймо дітям радість» для вихованців Вінницького навчально-реабілітаційного центру «Гніздечко» Вінницької обласної ради. Для доброї справи об’єдналися здобувачі освіти з усіх закладів професійної (професійно-технічної) освіти міста. Цьогоріч до них доєднались і заклади професійної освіти області, зокрема: ДНЗ «Барський професійний будівельний ліцей», ДНЗ «Крижопільський професійний будівельний ліцей», Професійно-технічне училище №14 смт. Вороновиця, Заболотненське вище професійне училище № 31 ім. Д.К. Заболотного, Кузьминецький професійний аграрний ліцей Вінницької області, Михайловецький професійний аграрний ліцей, Комаргородське вище професійне училище, ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти», Вище професійне училище № 41 м. Тульчина.
Здобувачі освіти передали для вихованців навчально-реабілітаційного закладу канцтовари для навчання і творчості, цукерки, печиво та інші смаколики. Але найбільше дітей потішила можливість поспілкуватися та погратися з гостями в ігри на свіжому повітрі. Вони були у захваті від уваги та подарунків.
Акція стала яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна подарувати радість і теплоту дітям, які цього потребують, адже добро починається з маленьких, але щирих вчинків і кожен може зробити свій внесок у добру справу.
Висловлюємо подяку усім закладам професійної (професійно-технічної) освіти, які долучилися до благодійної акції.

Оставить комментарий