Блог > Новини

День Героїв України

red / Май.24.2023. / / Нет комментариев
💙💛23 травня українське суспільство відзначає 💙💛День Героїв України.💙💛 Особливим став цей день після повномасштабного вторгнення російського агресора в Україну. Герої — Українці, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави!
Для того, щоб засвідчити свою повагу всім, хто захищає спокій наших домівок – нашим Героям, в училищі відбувся благодійний концерт. В заході взяли участь активні учасники художньої самодіяльності училища: Вікторія Колєснік, Анастасія Хохлова, Валерія Бєляєва, Анна Короленко, Дарія Савчук, Олександр Мальований. Долучилися, також до заходу Віталій Волощук, Геннадій Блідченко та хореографічний колектив «Крок до зірок», дитячої школи мистецтв Вороновицької селищної ради, під керівництвом Анастасії Коваль. Бажаючи донатили на допомогу ЗСУ, за що отримували смаколики, які приготували педагоги та учні училища.
Під час концерту вдалося зібрати 8230 гривень, що вкотре доводить небайдужість пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. Всі кошти будуть обов’язково витрачені на потреби наших Захисників.
💙💛 Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України!💙💛
🇺🇦 Лише разом і лише до нашої Перемоги!🇺🇦

Оставить комментарий