Блог > Новини

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! За кілька днів Великдень!

red / Апр.10.2023. / / Нет комментариев
РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ
За кілька днів Великдень!
День, коли Світло перемагає темряву, а Добро долає зло. Наші ж захисники та захисниці щодня жертвують найдорожчим, аби зло було знищено.
Готуючись до святкування, колектив ПТУ №14 смт Вороновиця продовжує волонтерську діяльність, не забуваючи про підтримку тих, завдяки кому ми всі маємо таку можливість.
Так, 7 квітня 2023р., на Благовіщення, працівники училища разом зі здобувачами освіти, на Донецький напрямок підготували святкові смаколики: Великодні паски, крашанки, пиріжки з м’ясом, вареники з картоплею, кров’яні ковбаси, домашні копчені ковбаси та сало, балики, домашню консервацію, окопні свічки, та шкарпетки, придбані за кошти працівників училища.
Особлива подяка жительці смт Вороновиця Брендак Людмилі Євстратіївні, яка по-материнськи, з теплотою, як з рідної хати, завжди ініціює збір допомоги захисникам на Бахмутський напрямок.
Дякуємо Юрченко Олегу, Яковлеву Анатолію за співпрацю у приготуванні смачних м’ясних копчених виробів.
Дякуємо Нагорному Дмитру за систематичну допомогу в придбанні необхідних речей (газові балончики, дощовики, робочі рукавиці та інш.)
Дякуємо за співпрацю Благодійному фонду «КУМ», з м.Ладижин, які не шкодуючи часу, сил та здоров’я, оперативно доставили на передову допомогу нашим Захисникам.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Оставить комментарий