Блог > Новини

День Перемоги — велике, всенародне свято!

red / Май.8.2021. / / Нет комментариев
День Перемоги — велике, всенародне свято, яке прийнято називати святом зі сльозами на очах. З кожним роком все менше залишається серед нас ветеранів Другої світової війни, але пам’ять про їхні подвиги в ті грізні і страшні роки не зітреться ніколи!
В цей день, педагогічні працівники ПТУ №14 смт Вороновиця разом зі своїми учнями, відвідали зі смаколиками, теплими, щирими словами вшанували останнього ветерана тієї страшної війни, жителя смт Вороновиця, бувшого працівника училища — МИКИТЮКА АНДРІЯ МАРТИНОВИЧА.
Земний уклін Вам, дорогий наш ветеране!
Від імені колективу ПТУ № 14 смт Вороновиця бажаємо усім ще живим ветеранам, солдатським вдовам, шановним землякам, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму, якнайбільше радісних, щасливих днів. Нехай ніколи на нашій землі не буде більше воєн, лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!
Давайте ж будемо оберігати наше мирне небо, оточувати турботою і увагою славних ветеранів! Нехай салют Великої Перемоги наповнить серця радістю і гордістю за героїв війни, що захистили рідну землю!

Оставить комментарий