Блог > Новини

Тиждень з професії «Кухар»

red / Дек.18.2020. / / Нет комментариев
Відповідно до плану роботи Професійно-технічного училища №14 смт Вороновиця на 2020-21 навчальний рік, з метою поглиблення практичних навичків та розвитку творчої особистості здобувачів освіти за професією «Кухар; кондитер», формування в них інтересу до обраної професії, з 07.12.2020 року по 14.12.2020 року в нашому освітньому закладі пройшов тиждень з професії «Кухар».
В рамках проведення тижня, майбутні кухарі брали участь в олімпіадах, вікторинах, працювали творчо над презентаціями, самостійно готували відеоролики, презентували практичні навички роботи з обраної професії під час відкритих уроків теоретичного та виробничого занять, відвідали заняття гуртка «Смак» та підготували тематичну стінгазету.
У відкритому бінарному уроці «Вироби з тіста», який підготували викладач технології Стягайло С.П. та майстер виробничого навчання Голоскевич О.Д., здобувачі освіти мали можливість отримані знання закріпити і продемонструвати практично.
На засіданні методичної комісії з професії «Кухар» було зроблено аналіз та підведено підсумки усіх заходів під час проведення професійного тижня кухарів. В ході засідання, його учасники відзначили позитивні моменти організації тижня, обговорили та проаналізували проблемні ситуації, визначили найбільш активних учасників усіх заходів

Оставить комментарий