Блог > Новини

Свято Млинця та Вареника 2019.

red / Мар.13.2019. / / Нет комментариев

6 березня 2019 року, в стінах Професійно-технічного училища № 14 смт Вороновиця відбувся профорієнтаційний захід – день Відкритих дверей, який співпав з щорічним святом Млинця та Вареника. За словами директора училища,  Володимира Миколайовича Нагорного, такий захід вже став гарною традицією закладу. Як завжди, так і цьогоріч, гості заходу мали можливість  краще ознайомитись з училищем, його матеріально-технічною базою, поспілкуватись з учнями, які здобувають в закладі професії, що користуються попитом на сучасному ринку праці.

Також гості мали змогу  ознайомитись з новими роботами учнів та працівників училища. Колоритно презентував себе відкритий в минулому році «Навчально-практичний центр ПТУ № 14 по підготовці кваліфікованих робітників з професії «Бджоляр»», який  представив на огляд, дегустацію, продаж  продукти бджільництва (мед, пилок, вироби з бджолиного воску).

Господарі свята гостинно пригощали гостей та вороновичан, різними смаколиками, смачними варениками та млинцями з різними начинками, кондитерськими виробами, смаженою картоплею з м’ясом, запашним гарячим шулюмом та смачною рибною юшкою.

Разом з тим, всі присутні отримали порцію позитиву від колоритного, веселого концерту, організованого силами учасників художньої самодіяльності:  учнів ПТУ № 14, художніх колективів Вороновицької ОТГ

(зразкового аматорського фолькльорного  ансамблю «Викрутаси»,  жіночого вокального ансамблю «Берегиня»).

І хоч погода була ще не зовсім весняною — гарячий чай із різнотрав’я  приємно зігрівали всіх учасників свята.

Оставить комментарий