Блог > Новини

Вшануваня воїнів-інтернаціоналістів.

red / Мар.9.2019. / / Нет комментариев

Вже тридцять років минуло з дня виводу військ, які виконували інтернаціональний обов’язок   на території Демократичної Республіки Афганістан. Болем відгукуються в серцях людей невиправдані втрати рідних та друзів в тій несправедливій, нікому непотрібній страшній війні.

В рамках вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів в стінах ПТУ № 14

смт Вороновиця було проведено ряд виховних заходів. Так, було підготовлено випуск тематичної стінгазети, проведено виховні години по учнівських групах, організовано ілюстровану книжкову вистувку та 13 лютого 2019 року в актовій залі закладу пройшов  виховний захід по вшануванню  пам’яті воїнів, які воювали в Афганістані.

Захід був організований педагогічним та учнівським колективами училища, головою ради ветеранів Вороновицької ОТГ, працівниками районної дитячої бібліотеки. На вечір-пам’яті були запрошені воїни-афганці, жителі Вороновицької ОТГ, їх родичі, поетеса  Брендак Людмила Євстратіївна, яка читала свої вірші, керівництво селищної ОТГ.

Захід був пронизаний глибокою шаною до воїнів-афганців, які з честю виконали свій військовий обов’язок і з вірою у те, що більше такого ніколи не повториться. Адже війна – це страшне горе для кожного народу, кожної людини.

Оставить комментарий