Блог > Новини

Патріотичний вечір «Соборна мати Україна — одна на всіх, як оберіг».

red / Янв.31.2019. / / Нет комментариев

В народі  кажуть: «хто не знає свого минулого,  не вартий свого майбутнього». І це дійсно так, бо так само, як дерево тримається на землі  своїм корінням, так людина тримається на землі своїм минулим. Саме тому, в стінах професійно-технічного училища № 14 смт Вороновиця  систематично проводиться патріотично-виховна робота з учнівською молоддю, завдяки якій учні мають гарну нагоду глибше пізнати історію  та минуле своєї  держави.

Так, 24.01.2019 року, в актовій залі училища було проведено патріотичний захід,  з нагоди 100-річчя з дня проголошення  Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. А так, як січневі дні наповнені хвилюючими датами, то під час вечора також  було вшановано  подвиг героїв — «Кіборгів» та українських юнаків, що під Крутами своєю кров”ю окропили святу землю в боротьбі за волю України. Особливо хвилюючим став момент, коли згадали колишнього нашого учня, солдата — «Кіборга»  — Буйлука Анатолія Андрійовича, який героїчно загинув 20.01.2015 року,  захищаючи Донецький аеропорт  та рідну землю.

Пам”ять про загиблих героїв  було вшановано хвилиною мовчання.  Весь вечір був просякнутий  глибокою шаною та вдячністю до наших герої – захисників  незалежності України  та безмежною  вірою  у відродження національної свідомості молодого покоління   та у світле майбутнє України.

Оставить комментарий