Участь у виставці «Творча молодь Вінничини»

В м.Вінниця,  22 травня  2018 року, відбулась щорічна традиційна виставка «Творча молодь Вінничини», в  якій взяли участь усі професійно-технічні заклади  Вінницької області.

Разом з усіма, свої вміння та навички, отриманні під час навчання по обраних професіях,  майстерність та креативність презентували й учні професійно-технічного училища № 14 смт.Вороновиця. На виставці були представлені творчі роботи та вироби, виготовлені учнями під керівництвом педагогів, а також було проведено майстер-клас з професії «Бджоляр».

Участь у IX міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти»

За минулий 2017-2018 навчальний рік команда педагогів Професійно-технічного училища  №14 смт.Вороновиця Вінницького району провела грунтовну науково-методичну роботу і взяла активну участь  в IХ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018», яка проходила  в березні м-ці 2018 р. в м.Києві.

         На виставку було подано конкурсну роботу «Особливості психолого-педагогічного супроводу навчального процесу учнів ПТНЗ з особливими потребами

(з досвіду роботи педагогічних працівників професійно-технічного училища

№14 смт.Вороновиця)» та методичні напрацювання педагогів закладу.

         Організаційний комітет IХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018» відзначив нашу команду і нагородив золотою медаллю та дипломом.