Блог > Новини

Шановні здобувачі освіти, батьки!

red / Авг.31.2020. / / Нет комментариев

Звертаємо вашу увагу на те, що відповідно до «Тимчасових рекомендацій щодо організації та протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID — 19)», 2020-2021 навчальний рік буде незвичним.

Нові правила життєдіяльності в училищі:

  1. Перше вересня буде в новому форматі, лінійки не буде, а о 8.30 год. буде зустріч здобувачів освіти з майстрами виробничого навчання, класними керівниками, на дистанції від інших груп.
  2. Поселення в гуртожитки буде здійснюватись 31 серпня, з 9.00 год. з суворим дотриманням карантинних заходів.
  3. Вхід в училище родичів, батьків з початком навчального року суворо заборонено.
  4. В навчальний заклад заходять тільки учні, педагогічні працівники та персонал училища.
  5. При вході в училище потрібно обробляти руки антисептиком.
  6. Під час перерв всі учні повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Тому запасайтеся масками! Якщо в учнів будуть маски багаторазового використання, то обов’язково мати герметичний пакетик (zip — пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в училищі розмістять спеціальні урни.
  7. Педагогам, персоналу та учням щоранку будуть проводити температурний скринінг.
  8. За умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров’я класного керівника,майстра, вихователя або викладача-предметника у якого урок. При виявленні температури тіла понад 37.2 особи підлягають ізоляції в ізоляторі до отримання консультації медичного працівника, та виклику батьків або піклувальників.
  9. Батькам, зі свого боку: перед виходом або виїздом із дому провести термометрію у дитини, оцінити стан здоров’я дитини та стан здоров’я самого себе. Ні в якому разі не відпускати дітей до училища з температурою, сильним головним болем, нежитем чи кашлем. Тобто, будь — які ознаки ГРВІ — дитина залишається вдома!!!
  10. Пам’ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров’я дитини.
  11. Навчання буде в одній аудиторії, переходити в інший кабінет будуть лише на деякі предмети, типу спортзали та інформатики.
  12. Забезпечення питного режиму в училищі не буде, тому кожен обов’язково зі своєю пляшечкою води.
  13. Для кожної групи буде визначено свій вхід до навчального корпусу і схема руху. По всьому училищу ходити не дозволяється.
  14. Для харчування в їдальні кожній групі також буде відведено окремий час.

ДЯКУЄМО ЗА РОЗУМІННЯ!

Адміністрація ПТУ 14 смт Вороновиця

Оставить комментарий