Блог > Новини

Запрошуємо до співпраці всіх, кого цікавить бджільництво.

red / Фев.16.2017. / / Нет комментариев

Професійно-технічне училище №14 селища Вороновиця Вінницького району Вінницької області  повідомляє, що згідно  Розпорядження  Кабінету Міністрів України № 15-р від 11.01. 2017 року «Про затвердження бюджетних програм»  та відповідно до наказу Міністерства освіти та науки  України № 2201030  «Підготовка кадрів у професійно-технічних навчальних закладах за професіями загальнодержавного значення»  професія «Бджоляр» увійшла до переліку професій, які гарантовано отримають державну фінансову підтримку  для розвитку.

Вже майже три десятка років в нашому закладі проводиться підготовка кваліфікованих бджолярів, які досить успішно займаються бджільництвом в усіх регіонах України, а протягом останніх десяти років професія «Бджоляр» інтегрувалася в професію «Бджоляр; столяр». Для якісної підготовки спеціалістів даної професії в училищі створена сучасна матеріально-технічна база, належні умови проживання, навчання та відпочинку. Учні забезпечені навчальними кабінетами, лабораторією, навчальною пасікою, спеціалізованою літературою, мають можливість отримати практичні знання під час проходження виробничої практики на сучасних бджолярних підприємствах України.

Ми запрошуємо до активної співпраці всіх зацікавлених,  з метою розвитку та покращення сучасного бджільництва в Україні  і готові надати кваліфіковану підготовку, консультацію  всім бажаючим.

Оставить комментарий