Блог > Новини

Підсумкове засідання атестаційної комісії

red / Мар.29.2023. / / Нет комментариев
Атестація – це важлива віха в професійній кар’єрі кожного педагогічного працівника. Освітній процес в закладі професійної освіти — це не лише підготовка кваліфікованих робітників, але й розвиток педагогів. Успішне просування педагогічних працівників в освітній діяльності пов’язане з наполегливою працею, досягненням реальних результатів у навчальній, виробничій та методичній роботі, заслуженими нагородами, пошаною здобувачів освіти.
Так, 27 березня 2023 року, в ПТУ №14 смт Вороновиця, відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії, на якому було проаналізовано результати діяльності 9-х педагогічних працівників за міжатестаційний період, під час якого визначався рівень їх професійної компетентності, професійна майстерність, забезпечення ефективності освітньо-виховного процесу, питання відповідності займаним посадам.
Членами атестаційної комісії було зазначено, що всі педагогічні працівники, які атестуються в цьому навчальному році відзначаються зростанням фахової, педагогічної майстерності, цифрової грамотності, значними здобутками у використанні сучасних інформаційних засобів та електронних освітніх платформ.
У своїй роботі, під час підсумкового засідання, атестаційна комісія ПТУ №14 смт Вороновиця керувалась гуманним та доброзичливим ставленням до атестантів, відкритістю та об’єктивністю оцінювання їх педагогічної діяльності.
 
 
 
 
 

Оставить комментарий