Блог > Новини

Працівники Вінницької міської ради відвідали професійно-технічне училище №14 смт Вороновиця Вінницького району.

red / Мар.16.2023. / / Нет комментариев

Минулого тижня у приміщенні професійно-технічного училища №14 смт Вороновиця відбулася зустріч працівників Департаменту економіки і інвестицій міської ради з керівництвом та викладачами училища. Наразі заклад проводить багатопрофільну підготовку фахівців різних професій, які користуються підвищеним попитом на регіональному ринку праці, і однією із професій якій навчають здобувачів освіти в закладі є «Бджоляр;Столяр».

Професія «Бджоляр» є не тільки пізнавальною і захоплюючою, але ще й дуже корисною, як для самого фахівця, який має тісний зв’язок з бджолами, так і для всього суспільства. Серед пасічників таке поняття, як довгожителі, є нормою. Ну, а сам мед, є корисним продуктом для людини. І, звичайно, таку цікаву, перспективну на сучасному ринку праці професію, як “Бджоляр” безкоштовно можна отримати в ПТУ №14 смт Вороновиця.
Під час зустрічі працівниками ПТУ №14 було представлено сучасну матеріально-технічну базу училища, а це: комп’ютеризовані навчальні кабінети, сучасні майстерні та лабораторії з відповідним інвентарем, навчальна пасіка, укомплектована сучасними стендами, обладнанням та інвентарем, яка налічує 36 сучасних вуликів, зроблених власноруч.

Оставить комментарий