Блог > Новини

Діяльність для допомоги нашим Захисникам та громадянам

red / Апр.26.2022. / / Нет комментариев
Ніщо так не об’єднує людей, як біда… Сьогодні вона на всіх одна… Війна…Просто слово. П’ять літер. Але скільки асоціацій пробуджує в нас воно! Біль, героїзм, патріотизм, туга за близькими людьми, ненависть та любов…
Ще два місяці тому, ми не могли собі і уявити, що на нашу Батьківщину прийде війна. Люди об‘єдналися проти російського агресора і ведуть боротьбу на всіх фронтах.
Від першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, колектив професійно-технічного училища №14 смт Вороновиця теж активно включився в волонтерську діяльність для допомоги нашим Захисникам та громадянам, евакуйованим з територій України, де проходять бойові дії.
Так, працівниками училища, на базі закладу, з перших днів війни, організовано волонтерський центр по прийому, сортуванню та роздачі гуманітарної допомоги. Сюди, усі бажаючі жителі громади приносили продукти харчування, побутову хімію, засоби гігієни, медикаменти, теплі речі та необхідні господарські товари. Водночас, мобілізувавши всі сили, колектив закладу виконував різні роботи, а саме: шили розгрузки, прапори, пов’язки, готували їжу, м’ясні консерви, випікали кондитерські вироби, виготовляли «буржуйки», дерев’яні вуличні вбиральні, здійснювали інші зварювальні роботи та ще багато різних важливих і потрібних справ.
Окрім цього, на базі ПТУ № 14 смт Вороновиця, було організовано та здійснювалось плетіння маскувальних сіток, до якого долучилось багато небайдужих жителів селища Вороновиця.
До свята Великодня, в кондитерському цеху училища, бригадою гарних господинь Вороновицької ТГ було випечено близько 1500 пасок для воїнів ЗСУ в зону бойових дій. А, майстрами виробничого навчання училища, за фінансової підтримки трудового колективу ПТУ № 14 та прихожан ПЦУ смт Вороновиця, теж було випечено більше як 600 пасок для військовослужбовців ЗСУ та для внутрішньо переміщених осіб.
Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути хоробрими і сильними, розуміти, що лише в єдності і згуртованості український народ переможе ворога. Українські солдати вистоять, якщо вся країна буде допомагати своїм воїнам.
І, тому, колектив ПТУ № 14 смт Вороновиця буде і надалі продовжувати свою волонтерську діяльність!
Лише спільними зусиллями наших Захисників та сильним волонтерським рухом наша країна досягне Великої Перемоги!
🇺🇦🇺🇦СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! 🇺🇦🇺🇦

Оставить комментарий