Блог > Новини

Засідання атестаційноі комісіі

red / Апр.4.2022. / / Нет комментариев
30 березня 2022 року, в ПТУ-14 смт Вороновиця, відбулось підсумкове засідання атестаційноі комісіі закладу під керівництвом голови атестаційноі комісіі — директора училища Нагорного Володимира Миколайовича та за участю педагогічних працівників, які атестуються в 2021/2022 навчальному році.
Люта, несправедлива війна, яку розпочала росія 24 лютого 2022 року, внесла своі корективи в роботу закладу, але наш колектив продовжує працювати над підвищенням професійноі майстерності та над самовдосконаленням. В цьому мали можливість пересвідчитись члени атестаційноі комісіі ПТУ-14 смт Вороновиця, які попередньо вивчили досвід роботи цьогорішніх атестантів та ознайомились з іх творчими звітами. Тому, в день підсумкового засідання атестаційноі комісіі, було легко прийняти рішення про відповідність займаним посадам та присвоєння нових кваліфікаційних категорій педагогічним працівникам.
З цим і вітаємо іх і бажаємо в подальшій освітньо-виховній діяльності нових досягнень, вдячних учнів, а найголовніше — всім нам ПЕРЕМОГИ над рашиськими нелюдами! Все буде УКРАІНА! Слава Героям! Слава ЗСУ!

Оставить комментарий