Блог > Новини

Традиційні зимові педагогічні читання

red / Янв.13.2022. / / Нет комментариев
Навчання педагога ніколи не припиняється!
Змінюються часи, міняються учні, з’являються нові методики, технології навчання. Нам – педагогам, потрібно постійно бути в тонусі.
Так, 5 січня 2022 року, в педагогічному кабінеті ПТУ № 14 смт Вороновиця, пройшли традиційні зимові педагогічні читання, які є невід’ємною частиною методичної роботи колективу педагогічних працівників училища. Це гарна можливість, в тісному колі колег, повчитися один в одного, передати власний досвід, перейняти досвід колег та обмінятись новими ідеями.
В плані читань було заслухано виступи:
— методиста ПТУ № 14 Колибняк Н.І.;
— викладача спецдисциплін з професії «Бджоляр; столяр» — Жовніренка Ю.А., з професії «Кухар; кондитер» — Голоскевич О.Д., Мальовану Н.М. та інших педагогів.
Цікаво та активно пройшло обговорення основних виступів, а також всі присутні педагоги поділились своїми здобутками та новими ідеями в плані освітньої та виховної діяльностей.
Практичний психолог Поліщук Ю.С. провела лекційно-тренінгове заняття з корекції професійного вигорання педагогічних працівників та розвитку їх професіоналізму, професійної мобільності та толерантності.

Оставить комментарий